Oosterse keuken Amersfoort

Geniet van de Oosterse keuken in Amersfoort

Bent u op zoek naar een ervaring met de Oosterse keuken in Amersfoort? Bij restaurant The Far East kunt u heerlijk komen genieten van de Oosterse keuken, gewoon in Amersfoort. U hoeft geen verre reizen af te leggen om kennis te maken met authentieke gerechten. Bij The Far East maken wij al jaren originele Oosterse recepten die u bij ons kunt komen proeven, of eenvoudig mee naar huis neemt.

Heerlijk en voordelig dineren

Wij willen graag dat iedereen kan genieten van de Oosterse keuken in Amersfoort en daarom bieden wij u echte kwaliteit maaltijden aan, voor een mooie prijs. Zo kunt u lekker vaak komen dineren bij The Far East en keer op keer heerlijke gerechten proberen. Kies voor heerlijk eten uit Kanton, Szechuan en Peking, gemaakt met verse producten. Ook wanneer u wilt afhalen heeft u een ruime keuze. Bekijk daarom ook het menu online en bel vooraf met uw bestelling. Zo wordt u met afhalen extra snel geholpen!

U bent welkom bij The Far East

Wanneer u lekker wilt dineren bij het beste Chinese restaurant in Amersfoort, bent u welkom bij The Far East. Wij zorgen er elke keer weer voor dat u niets tekort komt. Zo kunt u voordelig genieten van het maandmenu, maar kunnen wij u ook verrassen met een aangepast menu. Dit menu stellen wij speciaal voor u samen, op basis van uw wensen. Wilt u de Oosterse keuken ook in Amersfoort ervaren? Bezoek ons restaurant aan Kamp 74 in Amersfoort. Voor reserveringen of het doorgeven van afhaal bestellingen kunt u ons bereiken op 033 – 472 50 21.

© 2013 The Far East - Alle rechten voorbehouden webdesign: Intr@works ICT services